onsdag 30 juli 2014

Skurup - SMYGEHUK!!!! / Vi gjorde det!!

Efter mysig frukost i Skurup gav vi oss av på den kortaste och kanske roligaste cyklingen hittills. Vi hade bestämt tid nere i Smygehuk men det blåste medvind dit, så vi fick försöka cykla så långsamt vi kunde och till och med hålla en kort paus för att inte komma fram för tidigt. Angenämt "problem" :-)

På vägen ner till Smyge pratade vi om hur konstigt det var att vi nästan var framme och att vår resa snart skulle vara över.

När vi rullade in i Smygehuk möttes vi av Fredriks brorsbarn Alexander som sprang med oss sista biten och av alla familj och vänner som hade kommit för att möta oss. Fridas föräldrar hade dessutom gjort en målportal som vi skulle cykla igenom! :-) och tryckt tröjor till oss med texten "Jag har cyklat Treriksröset-Smygehuk 2014".

Sedan blev de såklart fotografering vid skylten Smygehuk,fika och mingel. Jättekul att så många hade tagit sig dit för att fira med oss! :-) Tack så jättemycket alla som följt/hejat/peppar oss längs vägen!

Mitt i vårt firande kom det ännu en cyklist med mycket packning och vi gick fram och frågade var han hade cyklat ifrån, och det visade sig att han, Gerhard Wehler, hade cyklat från södra Tyskland, upp genom Finland och sedan hela vägen ner genom Sverige och nu skulle han cykla ner till Tyskland igen, han var inne på sin 14e vecka på cykeln, galet! Det var även många som var nyfikna på vår cykling och kom fram och frågade - jättekul.

Nu är vår resa slut och det känns lite tomt och konstigt, nästan lite post-cykling-blues :-) men vi är jätteglada att allt gått så bra! Nu blir det vila ett tag. :-)



2 kommentarer:

  1. Grattis! Ni lyckades av vad jag förstå, egen kraft ta er Treriksröset - Smygehuk. Hoppas ni fick många trevliga minnen från cykeläventyret. Tack för trevlig läsning!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket Långfärdscyklisten! Ja, det har varit en häftig resa :-)

    SvaraRadera